Ο/η μεταδιδακτορικός ερευνητής/τρια θα απασχοληθεί στις ΕΕ3 και ΕΕ5 του προγράμματος και το αντικείμενο της εργασίας του/της θα είναι αφενός η ανάπτυξη και βασικός χαρακτηρισμός μεμβρανών συσκευασίας τροφίμων με φυσικά συντηρητικά ως πρόσθετα, και αφετέρου η χωρική ανάλυσή τους με χρήση φασματοσκοπίας υπερύθρου και Ράμαν και η βελτιστοποίηση των λειτουργικών χαρακτηρισμών των μεμβρανών και έλεγχος της διαχρονικής συμπεριφοράς τους.
Για το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης ακολουθήστε τον σύνδεσμο 'Related Documents'
Στο φάκελο υποβολής της πρότασης θα πρέπει να εμπεριέχονται τα ακόλουθα:
ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση hr@iesl.forth.gr [6] με κοινοποίηση (cc): στον Δρ Γ. Κενανάκη (gkenanak@iesl.forth.gr). Οι αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν με την ένδειξη: «Αίτηση στο πλαίσιο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος με Α.Π. … και κωδικό θέσης … » (όπως αυτός αναφέρεται στον Πίνακα του Παραρτήματος).
Links
[1] https://www.iesl.forth.gr/people/kenanakis-george
[2] https://www.iesl.forth.gr/sites/default/files/formgr20231024.doc
[3] https://www.iesl.forth.gr/sites/default/files/formen20231024.docx
[4] https://www.iesl.forth.gr/sites/default/files/positions/%CE%A8%CE%989%CE%92469%CE%97%CE%9A%CE%A5-%CE%A6%CE%94%CE%A7%20%282%29.pdf
[5] https://www.iesl.forth.gr/sites/default/files/positions/%CE%A11%CE%933469%CE%97%CE%9A%CE%A5-1%CE%A8%CE%A1.pdf
[6] mailto:hr@iesl.forth.gr